Mijn naam is Alida Holwerda en als geregistreerd Journey therapeut ben ik met regelmaat getuige van indrukwekkende processen, ik geniet intens van mijn werk.

Als mens ben ik gefascineerd door wat mensen bezig houdt, de manier waarop ze dat doen en vooral wat ze daarin belemmert.
Vanuit dat perspectief ben ik ook naar mijn eigen belemmeringen gaan kijken en heb gemerkt dat de Helende Reis een warme en liefdevolle manier is om deze effectief te onderzoeken en te helen.

Opleiding en werkervaring
Ik ben geregistreerd Journeytherapeut, opgeleid en geaccrediteerd door Brandon Bays en lid van de Nederlandse Vereniging van Journey Therapeuten, de NVJT.
Mijn kennis en vaardigheden houd ik bij door als trainer of als deelnemer aanwezig te zijn bij Journey seminars en regelmatig een proces uit te wisselen met andere Journey therapeuten.
De kwaliteit en integriteit van mijn werk wordt jaarlijks getoetst door The Journey.

Creationcoach, opgeleid door Con Amore

Auralezer, opgeleid aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont in Heemstede.

HBO Medische Basis Kennis, opgeleid door Albert Jansen van Con Amore

Daarnaast ben ik vanaf begin jaren '90 werkzaam als muziekdocent Klein Koper en als dirigent van harmonie- en fanfareorkesten. Ik ben opgeleid aan het Conservatorium in Alkmaar. Het als muziekdocent en dirigent jarenlang werken met volwassenen en kinderen, individueel en in groepsverband, geeft het werken met cliënten in mijn praktijk een extra dimensie.