Wat is Creation Coaching?

Ieder mens schept zijn eigen werkelijkheid, bewust of onbewust, en doet dat door middel van gedachten, gevoelens en daden. We zijn ons vaak niet zo bewust van de enorme invloed die gedachten en gevoelens hebben op dat wat we doen. En zolang we dat als positief ervaren en we onze doelen bereiken is er ook niet zo veel aan de hand. Wanneer gedachten en gevoelens negatief zijn, zijn de effecten vaak heel anders, ze ondermijnen onze gezondheid en hebben invloed op ons handelen en dus ook op onze ervaringen.

Creation coaching gaat over je leven herscheppen door welbewust je gedachten, gevoelens en handelingen te kiezen die jou het beste vertegenwoordigen, die passen bij de beste versie van jezelf.

Coachingtraject
Wanneer je kiest voor een coachingtraject is het vooral van belang dat je gemotiveerd bent. Dat je tijd vrij maakt om te oefenen met nieuwe aangeleerde vaardigheden en gedisciplineerd aan de slag gaat. Dan heeft je missie de grootste kans van slagen!

In de sessies wordt gewerkt met een combinatie van gesprekken, Creationcoaching, visualisatie-oefeningen, NLP-technieken en Helende Reizen en wordt je goed voorbereid op de thuisopdrachten- en oefeningen. De telefonische nazorggesprekken zijn bij het traject inbegrepen en brengen geen extra kosten met zich mee.

Ik bied je liefdevolle ondersteuning, reflectie op je vragen, indien nodig een stok achter de deur en alles wat je verder nodig hebt om je moed en doorzettingsvermogen tot z'n recht te laten komen en je traject succesvol te laten zijn.