Algemeen

Wanneer je een afspraak maakt vindt er eerst een telefonisch intakegesprek plaats. Hierin bespreken we o.a. wat de aard van je probleem is en wat de beste vorm is om jouw probleem aan te pakken.

Een Helende Reis duurt gemiddeld 2 à 3 uur en in sommige gevallen langer. Dat is sterk afhankelijk van waar je voor komt en welke reisvorm we kiezen.

Neem na een Helende Reis voldoende tijd voor jezelf, neem bijvoorbeeld de rest van de dag vrij en zorg goed voor jezelf. Eet gezonde voeding, neem een warm bad en ga vroeg naar bed. Op deze manier ondersteun je je helingsproces optimaal.

In de periode na je reis vinden er een aantal telefonische nagesprekken plaats om de integratie van jouw Helende Reis te stimuleren. Deze gesprekken brengen geen extra kosten met zich mee.

Privacy
Alle informatie die voor, tijdens en na een sessie naar voren komt, wordt vertrouwelijk behandeld.

Belangrijk
Laat je bij twijfel over de oorzaak van een fysieke klacht altijd door je huisarts onderzoeken. Een Helende Reis is geen medische behandeling en Journey therapeuten zijn niet gekwalificeerd een medische diagnose te stellen of medisch advies te geven. Journey processen kunnen uitstekend samengaan met andere reguliere of alternatieve behandelmethoden. Je kiest zelf voor de manier waarop jij je weg naar genezing wilt invullen, de Helende Reis is daar één van.