De verschillende Journey processen

Binnen de Helende Reis is er de mogelijkheid heel gericht aan de slag te gaan met een specifiek onderwerp, thema of probleem. Afhankelijk van wat nodig is, is er de keuze uit onderstaande vormen. Samen bespreken we welke vorm voor jou het beste werkt.

De Emotionele Journey
Niet (h)erkende gevoelens geven vaak blokkades op zowel fysiek, emotioneel als mentaal gebied. In deze reis onderzoek je deze emoties en bevrijd je jezelf van hun negatieve lading.

De Fysieke Journey
In deze reis is een fysieke klacht het uitgangspunt. De herinneringen en emoties die hier mee samenhangen worden onderzocht en getransformeerd.

De Designer Journey
Deze reis is volledig op jou afgestemd en is een combinatie van verschillende soorten reizen.

De Abundance Journey
Tijdens deze reis krijg je inzicht in wat jou ervan weerhoudt in overvloed (abundance) te leven. Je ruimt beperkende en saboterende overtuigingen op die je belemmeren overvloed te ervaren op het gebied van gezondheid, relaties en welvaart. Zo leer je je eigen potentieel aan te spreken en je leven voluit te leven. Dit proces duurt minstens een halve dag en vraagt voorbereiding. Het is aan te raden eerst een aantal emotionele- of designer processen te doen.

De No Ego Journey
Ontdek hoe je jouw persoonlijkheidstype op een gezonde manier kunt ontwikkelen. Je onderzoekt en transformeert het ongezonde deel van jouw ego dat je gedrag beïnvloedt. Na een aantal processen.

De Levensdoel Journey
In deze reis wordt duidelijk wie je in oorsprong bent, wat je levensdoel is en hoe jij je levensdoel voluit kunt leven. Na een aantal processen.

De Junior Journey
Een speciaal voor kinderen ontwikkelde reis; korter en lichtvoetiger. Kinderen hebben, veel meer dan de meeste volwassen, een speelse manier om met emoties en herinneringen om te gaan.