Tarieven

Helende Reis€ 200,-
Helende Reis voor kinderen€ 95,-
No Ego / Abundance ReisTarief op aanvraag
Coachingsessie 1,5 uur€ 100,-
Telefonisch consult€ 15,- per kwartier

Telefonisch consult
Wanneer je merkt dat je na een Helende Reis en de nazorg gesprekken nog behoefte hebt aan verdere ondersteuning dan kan dat ook middels een telefonisch consult. Bijvoorbeeld voor advies, een steuntje in je rug of om je te helpen uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden.
Je maakt van tevoren, liefst via een e-mailbericht, een bel-afspraak en geeft aan hoeveel tijd je wilt reserveren en waar je over wilt praten.

Algemene voorwaarden
Een telefonisch intake gesprek en de nazorg gesprekken zijn verwerkt in het tarief en brengen geen extra kosten met zich mee.

Wanneer je thuis een Helende Reis proces wilt doen, bijvoorbeeld bij ernstige ziekte of stervensbegeleiding, dan worden de reiskosten (inclusief reistijd) in rekening gebracht à € 0,55 per km.

Na iedere sessie wordt contant afgerekend, er vindt dus géén betalingsverkeer op rekening plaats.

Afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren. Bij te laat afzeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Is de hoogte van het tarief een belemmering voor je neem dan contact op. Samen zoeken we naar een oplossing.

De kosten van een Helende Reis, coachinggesprek- of traject kunnen ook als coaching of supervisie aangemerkt worden. Zelfstandig ondernemers kunnen de kosten aftrekken als beroepskosten en ontvangen een btw-factuur.